Szervíz szolgáltatásaink

Mósógép szerelés, mosógép javítás, szárítógép javítása, Villanybojler tisztítása, cseréje Budapest egész területén.

Bízza ránk meghibásodott mosógépe, szárítógépe, villanybojlerje, szerelését, javítását. Szolgáltatásunk fő célja, hogy pontosan, alacsony költségvettéssel megoldjuk az Ön problémáját.

Lehetőség szerint még aznapi kiszállással próbáljuk megoldani a javítást. Mosógép szervízünket 2000. év elején nyitottuk meg, de a mosógép javításban eltöltött szakmai tapasztalatunk több mint 20 éves, az évek során az alkatrészek terén is sok partneri kapcsolatra tettünk szert. Az összes márkaszervizzel jó kapcsolatot ápolunk, illetve mindegyik mosógépszerelőnk valamelyik márkaszervizben dolgozott régebben, ezért az Ön gépéhez szakosodott szerelőt tudunk küldeni.

A legtöbb javítást általában aznap el tudjuk végezni, azonban előfordulhat, hogy egy alkatrész cserére kerül, ebben az esetben is nagyon rövid határidővel elhárítjuk a meghibásodást. Az előre jelzett, és elvégzett javításra és alkatrészcserére 1 év garanciát vállalunk.

Aznapi kiszállással hirdetjük magunkat, hisz tudjuk, hogy a háziasszonyok legfontosabb háztartási eszköze és ezt 99 %-ban próbáljuk is betartani. Ha hívja a telefonszámunkat rögtön a szerelővel tud beszélni így a hiba felsorolása után már képet alkothat a hibáról, így költségei is tervezhetőek.

Minden esetben javasoljuk a telefonos megkeresést, mivel írásban tanácsot adni rögtön tudunk, de időpontot egyeztetni csak többszöri levélváltással.

Mósógép, bojler, mosogatógép, szárító, klíma javítást, szerelését vállaljuk Budapest II,III,IV,IV,VII,VIII,IX,X,XI,XI,XIII,XIV,XV,XVI,XVII,XVIII,XIX,XX,XXI,XXII,XXIII, Kerületeiben

 Dolgozunk kiszállással és műhely munkával is
Folyamatos hibafelvétel H-Sz:7-20-ig
Áraink szolidak, tervezhetőek a költségek
 Rezsióradíjjal dolgozunk
Közületeknek dolgozunk átutalással is
Garanciális problémát legrövidebb idő alatt orvosoljuk
 Garancia 1 év
Budapest és vonzáskörzetbe szolgáltatunk, javítunk
 Minden típusú mosógép javítását, szerelését vállaljuk
Nagy részét helyszínen azonnal megoldjuk
Ha különleges alkatrészre van szükség 1-2 napon belül beszerezzük és beszereljük
Hívjon és kérjen árajánlatot
Ha hívja a telefonszámunkat rögtön szerelővel tud beszélni és nem diszpécserrel

Általunk javított mosógépek:

– Energomat
– Energolux
– Minimat
– Whirpool
– Elektrolux
– Zanussi
– AEG
– Gorenje

– Siemens
– Bosch
– Ariston
– Indesit
– Hotpoint
– Midimat
– Samsung
– candy

– Daewoo
– LG
– Fagor
– Ignis
– Beko
– Dalton
– Polar